Sinds korte tijd zijn wij van Virtual Simulation Company (VSC) trotse partner van dé Nederlandse Discord servers verbinder, Dutch Players! Wij gaan samen met onze enthousiaste bijdragers gezellige evenementen organiseren voor jouw favoriete simulatie games! Onze evenementen organiseren wij zorgvuldig met hulp van het Dutch Players hoofdkwartier. Samen, voor en door gamers!

In de aankomende tijd staan er wekelijkse Truck Simulator konvooien op de planning. Deze planning kan je terug vinden in onze Nederlandse Discord server. Ook gaan wij ons in de aankomende tijd inzetten voor de leukste Nederlandse game-evenementen voor onder anderen:

  • American Truck Simulator
  • Euro Truck Simulator
  • Mudrunner
  • Farming Simulator 2019

Hierbij bieden wij jou tekst en spraak kanalen aan in onze Nederlandse Discord server om gemakkelijk met elkaar te communiceren alvorens, tijdens en na de evenementen. Ook kan je bij ons Nederlandse muziekbots vinden die worden gehost door Dutch Players. Ben jij iemand die niet graag actief is in een spraakkanaal? Dat is geen probleem! Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke informatie is terug te vinden op onze eigen website en in handige tekstkanalen in Discord. Voor iedere simulatie fan een gezellig en overzichtelijk evenement!

Voor gezellige dagelijkse praat kan je ook bij ons terecht. Wij zijn een gezellige en eerlijke groep die er van houd om dagelijks te gamen met jou en een gezellig praatje te hebben samen. Geen onzin, maar gezelligheid!

Onze server- en websitehosting wordt mogelijk gemaakt door Dutch Players. Dé verbinder van gezellige Nederlandse Discord serves.

Voel jij je geroepen om mee te doen aan de evenementen of mee te helpen met organiseren? Stuur dan direct een berichtje naar onze bijdragers in onze Nederlandse Simulatie Community.

Evenement

aankondigingamerican truck simulatorconvoyeuro truck simulatorkonvooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is in ontwikkelingen. Alle fouten voorbehouden. Sluiten